Drinksmixer “Ypsilon” 80cl

kr.25.00

Drinksmixer til din drink opskrift, så du også har udstyret i orden til dine nye, flotte kvalitets drinksglas fra 4home.
Drinksmixer kanden kan også bruges til at mixe cocktails, Martini’er eller andre skønne drikke, som du selv har drink opskrift på.
Drinksmixer du ikke lækre drinks til dine drinksglas hele tiden, kan du ind imellem også bruge denne Ypsilon kande som mælkekande, til saftevand eller pandekage dej.
Kort sagt en drinksmixer, du bør kunne overtale fruen til at investere i, fordi den kan bruges til så mange gode og praktiske formål – samtidig med at den er i et flot italiensk design og af høj kvalitet.
Prisen på jeres nye drinksmixer er meget billig. Vi køber nemlig ind direkte hos producenten i Italien og sparer penge på at springe de dyre mellemhandlere over. Besparelsen giver vi videre til dig.
Denne drinksmixer sælges uden drinks opskrift, dem har du sikkert mange af, som du næsten ikke kan vente med at få prøvesmagt. God fornøjelse. Husk, at vi også har mange smukke drinksglas hos 4home.
Ypsilon drinksmixer / kande rummer 80cl.

62 på lager

Varenummer (SKU): 8004360970951 Kategorier: , ,