Hvidvinsglas, krystal vinglas “Premium nr.14”, 44 cl.

kr.41.25

Hvidvinsglas til dig, der vil være sikker på, at dit nye hvidvinsglas lever op til alle krav fra rigtige vineksperter. Disse vinglas fra Premium glasserien er udviklet i tæt samarbejde med iItalienske professionelle sommelierer.
Hvidvinsglas, der er skabt af vin eksperter, kan næppe blive mere funktionelle. Og dog. Disse krystal vinglas produceres nemlig af det italienske firma Bormioli Rocco, som er verdens næststørste producent af glas i høj kvalitet.
Firmaets hvidvinsglas sælges til professionelle restauranter og storkøkkener verden over, og kvaliteten og holdbarheden skal derfor kunne tåle mange ganges brug og opvask hver dag. Og det kan de.
Hvidvinsglasset er fremstillet af maskinblæst krystalglas, naturligvis med dokumentation for at der ikke er bly i vinglasset. Dit nye, smukke design vinglas tåler desuden at blive vasket op på glasprogrammet i din opvaskemaskine, hvis du ikke selv vil nyde at vaske det op i hånden.
Bemærk vores billige priser – vi importerer direkte fra Bormioli fabrikken i Italien og kan derfor sælge til dig uden dyre mellemled.

Out of stock

Varenummer (SKU): 8004360054903 Kategorier: ,