Elegant store tallerken Zaffiro tallerkener 30 cm ( 1 tallerken)

kr.99.00

Denne tallerken ligner mest af alt en spejlblank sø. Smuk, stille og helt uden uro i den fine, skinnende overflade. Kanten på denne tallerken går næsten ud i et med selve serveringsfladen. Det er så elegant.
Selv når du står med tallerkenen i hånden, en elegant tallerken, får du svært ved at vælge, hvad den egner sig bedst til. Er det som stor tallerken, anrettet med salat, bøf og andet tilbehør. Eller er det som undertallerken, hvor den kommer til at fungere som en flot, blank støtte for en dyb skål med frugtsalat eller en pasta carbonara.
Du behøver heldigvis ikke at vælge. En stor, elegant tallerken, som denne, kan bruges igen og igen, så du kan rigeligt prøve dig frem for at finde din foretrukne anretning på den.
Her får du ikke bare en elegant tallerken, du får også allerhøjeste kvalitet i lækkert italiensk design. Disse tallerkener fra Tognana-producenten i Italien er med garanti af det særlige new bone china porcelæn, som bedre kan tåle stød og som vejer mindre, end andet porcelæn.
Diameter på en elegant tallerken i Zaffiro serien er 30 cm, og vi sælger dem enkeltvis.

48 på lager

Varenummer (SKU): 8000257305165 Kategorier: ,