Emalje gryde med låg, pink med design mønster, 24 cm, 4 liter Pink

kr.250.00

Emalje gryde med smart og frækt design af Karim Rashid, som er verdensberømt for sine friske farver og geniale former og figurer, som gør alverdens produkter nye og spændende.
På denne emalje gryde har Karim Rashid leget med farven lille og tilføjet den nogle af sine yndlings symboler og tegn. De går igen i mange a hans andre designs.
Med denne emalje gryde får du hans anerkendte kunst og design ind i dit køkken, men du får meget mere end det.
Du får en emalje gryde, der er det sundeste køkkengrej at tilberede mad i, fordi der ikke er nogen stoffer i emaljen, som kan blande sig i din mad.
Denne emalje gryde er udført i ekstra hård glas emalje på en base af stål. Allerede da mormor var ung, var emaljegryder noget som holdt næsten evigt. I takt med at nutidens bedste kokke har fået øjnene op for emaljegrydernes mange fordele, er også helt unge begyndt at købe fornuftigt ind, når de skal have køkkengrej.
Med denne emalje gryde gør du dit bedste køb. Ikke kun på grund af det flotte design, den helt fantastiske kvalitet eller at du slipper for uønskede stoffer i din mad. Næh, det er prisen vi helt udiskret hentyder til. Se lige den vejledende butikspris og tjek så vores pris igen.
Emalje gryde, som kan bruges på alle varmekilder, også induktion.

5 på lager

Varenummer (SKU): lille pink Kategorier: ,