Kaffeglas “Perugia”, vandglas 41 cl

kr.20.00

Kaffeglas, nøjagtig som du møder det på landets førende caféer. Perfekt som vandglas, men også til øl, rødvin, hvidvin. Glasset rummer hvad der svarer til en 33 cl cola, og så er der endda plads til at hælde lidt rom i også.
Skal dit kaffeglas være både robust, smukt og anerkendt af professionelle restauratører verden over, så har du fundet det lige her.
Prisen på dit nye kaffeglas / vandglas er meget billig, på trods af at du får et glas i høj kvalitet og ægte italiensk design. Vi køber vores kaffe- og vandglas direkte hos producenten og lader dig få glæde af besparelsen.
Dit kaffeglas er udført i hærdet glas og kan derfor bruges til både kolde og varme drikke. Ud over at være egnet til vandglas er det også 3-5 gange mere slagfast end normalt glas, så har du små børn i huset eller er lidt klodset, så får du lov at beholde dine nye vandglas længere end du er vant til med almindelige drikkeglas.
Fagfolk inden for kaffeglas vil nikke anerkendende til dit valg af producent. Vi køber nemlig alle vores glas hos italienske Bormioli Rocco, verdens næststørste producent af smukke design glas.

42 på lager

Varenummer (SKU): 10087954754231 Kategorier: , , ,