Kande, stilfuld og lækker ergonomisk sort termokande, Titan 1 l.

kr.249.00

Termoeffekten i denne smukke kande, gør den egnet til alle dine drikkevarer, både til den varme kaffe til brunchen, når du har gæster, og på havebordet med kold saftevand, når du er i gang med havearbejdet.
Designeren Luca Nichetto (www.lucanichetto.com) har virkelig kælet for detaljerne i denne stilfulde og termiske kande, som rummer 1 liter – uden indsats op til 1,5 liter. Italiensk designs mest fornemme dyder er repræsenteret i dens gennemtænkte ydre.
Desuden har kanden en dejlig blød og mat finish, som er behagelig at røre ved, ligesom kanden er efterbehandlet, så den kan bruges i til både varme og kolde drikke.
Den termiske effekt opnår du med kandens smarte og unikke tilbehør. Put den indre varmebeholder ned i kanden, når du skal bruge den til at holde kaffen varm. Eller tag indsatsen ud, når du skal bruge din kande som vandkaraffel, der bevarer vandets temperatur dejligt svalt.
Kanden er forsynet med en knap til at regulere hældestrålen og låget sidder fast på kanden med en nyttig og holdbar silicone strop.
Skal du endelig unde dig selv en dyr men dejlig kande, som du ikke finder i stakkevis i alle andre køkkener, du kommer i, så bør du glæde dig selv med denne ergonomiske og gennemtænkte kande, som du kan bruge både indendørs, udendørs, sommer og vinter.
Denne kombinerede karaffel og kande sælges i æsker af 1 stk. Køb rigeligt, de vil blive flittigt brugt og så kan de endda stables i skabet og fylder derfor kun lidt.

6 på lager

Varenummer (SKU): 5700000000009 Kategorier: ,