Silvia cappucino eller kaffekop, tåler køl, frys og mikroovn

kr.25.00

Her er cappucino koppen, som du altid vil kunne finde plads til i dit køkken. Den er så smuk og anvendelig, at den kan bruges til langt mere end kaffe specialiteter.
Silvia, hedder denne italiensk designede kop, som ud over at være en fantastisk kaffe- og cappucino kop også kan bruges som en smuk og praktisk skål til en lille dessert eller en anden lækkerbidsken, du tryller frem en dag, du er ved at gå sukkerkold.
Din nye kop er udført i lækkert, helglaseret porcelæn – et udtryk for ægte kvalitet – og den kan derfor tåle at komme i både fryseren, i ovnen, i mikroovnen og i opvaskemaskinen.
Lav is og frys ned i koppen, server isen en dag, I trænger til lidt forkælelse. Bag en lille kage-overraskelse eller smelt lidt chokolade – alt dette kan denne praktiske cappucino kop også bruges til.
Tognana, som er den anerkendte porcelænsfabrik bag denne anvendelige cappucinokop, lægger vægt på at deres varer selvfølgelig er uden bly og er kadmiumfri.
Denne hvide, stilrene cappucino kop er klassisk og går aldrig af mode. Den vil derfor helt naturligt indgå i din families hyggestunder mange år fremover. Her er tale om en virkelig holdbar kop af topkvalitet, som vil skabe og genkalde dejlige minder om samvær og gode stunder.
Underkopper til Silvia cappucino kop sælges separat, så husk at bestil dem ved siden af, hvis du vil have hele sættet.
Silvia cappucino kop har en højde på 9 cm og en diameter på 10 cm. Sælges i æsker af 6 stk.

78 på lager

Varenummer (SKU): 182 Kategorier: ,