Termokande / saftevandskande, Titan kande 150 cl Grå

kr.198.75

Smuk og eksklusiv termokande til alle dine drikkevarer. Kaffe, te, smoothie, saftevand og ice tea – måske lige undtaget øl.
Tag denne smarte termokande med et rumindhold på op til 1,5 liter med på skovtur, til forældremødet, i haven, på brunchbordet eller på den lange køretur. Så kan du både glæde dig over at dine varme eller kolde drikkevarer med dig – og hvor flotte termokander kan være.
Det er en helt igennem gennemtænkt termokande, designeren Luca Nichetto her har udtænkt. I serien, som rummer kanden i forskellige farver, er der taget hensyn til at kanden skal være rar at røre ved, god at holde på og nem at gøre ren.
Kan du lide at omgive dig med smukt design i din hverdag, så er disse termokander absolut et godt bud. Du får desuden en termokande som klart skiller sig ud fra de evindelige Alfi og Stelton kander. Disse modeller er sjældne, smukke og yderst praktiske.
Det er det genialt udtænkte tilbehør, der giver disse termokander deres funktion. Kanden er udstyret med en indre varmebeholder, der kan tages ud, og vupti, så er kanden blevet til en saftevandskande eller vandkaraffel.
Du regulerer strålen, når du skal hælde op, ved at bruge en knap på låget af din nye termokande. Låget bliver ikke væk, for det er sag fast med en smark siliconestrop på disse termokander.
Der er naturligvis også tænkt på ergonomien i designet af disse termokander. Der er altså alle gode grunde til at unde dig selv – eller en du skal finde den perfekte gave til – en skøn Titan termokande. Bemærk rumindholdet på 1,5 liter.
Vi fører disse Titan termokander i forskellige farver. Du kan stable dem i dit køkkenskab – hvis du ikke foretrækker at have den stående fremme, fordi du kommer til at bruge den så tit.

9 på lager

Varenummer (SKU): 5700000000008 Kategorier: ,